0118 - 69 00 25

Welkom bij Logus
Welkom bij Logus
Welkom bij Logus

Welkom bij Logus

BouwCenter Logus Vlissingen: dé ervaren toeleverancier van bouw- en afbouwmaterialen, voor doe-het-zelvers en bedrijven. Van thuisklus tot project in utiliteitsbouw, woningbouw of renovatie: wij hebben er de materialen voor.
 
BouwShop en doorrijmagazijn
Onze BouwShop en doorrijmagazijn bieden u als professional of professionele klusser, alles wat u nodig heeft. Denkt u hierbij aan bouwmaterialen, hout- en plaatmaterialen, sierbestrating, professioneel gereedschap, werkkleding, deuren en bevestigingsmateriaal.
Voor uw gemak presenteren wij alle lichte materialen in onze winkel. De zwaardere materialen vindt u langs een doorrijroute in ons magazijn, zodat u hier met uw auto langs kunt rijden en de materialen direct kunt inladen.
Bovendien hebben wij voor onze vaste klanten een klantenpas beschikbaar, waarop wij de materialen digitaal kunnen scannen. Aan het einde van het doorrijmagazijn hoeft u de pas alleen maar in te leveren, en kunnen wij volautomatisch een afleverbon voor u genereren.

Showroom
Onze showroom is ingericht met de mooiste keukenopstellingen van Schüller en next125. Ook voor de laatste trends in badkamers bent u bij ons aan het juiste adres! Alle sanitair-artikelen zijn uiteraard ook los verkrijgbaar. Ons ongekend grote assortiment tegels moet u beslist gezien hebben. Tegels en natuursteen voor vloer en wand, in elke gewenste uitvoering. Ook voor binnen- en buitendeuren en de tuininrichting zit u bij ons goed. Zelf monteren is niet nodig, want ons montageteam verzorgt het perfect bij u thuis!
 
Logus: samen sterk

BouwCenter Logus Vlissingen (voorheen Imabo Logus) is onderdeel van de Logus Groep, waarin bouwmaterialenhandels en een montagebedrijf de krachten hebben gebundeld. Onder de naam Logus bieden wij samen een nóg completer assortiment en een nóg groter distributienetwerk. Interieur én exterieur: als Logus-bedrijf kunnen wij u naar volle tevredenheid van dienst zijn. Daag ons uit, wij nemen de uitdaging graag aan!

         
 
De voordelen van BouwCenter Logus
 
  • Toeleverancier van bouw- en afbouwmaterialen.
  • Breed assortiment voor particulieren en bedrijven
  • Complete showroom met badkamers
  • Topproducten van gerenommeerde merken
  • Snelle levering uit voorraad
  • Deskundig advies
  • Geen aanbetaling
  • Vakkundige montage door eigen team